Хіти тижня. "Крим і Кубань Україні не повернути, але...": Астролог розповів про майбутнє РФ

Астролог нагадав, що СРСР розпався трохи більше, ніж через 10 років після нападу на Афганістан і так виникла РФ.

Розвал Росії почнеться у 2025 році, розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його словами, “це буде перша “тріщина” в російській державі, в російській владі”. Після цього й до 2040 року РФ буде розсипатися на окремі республіки.

Астролог нагадав, що СРСР розпався трохи більше, ніж через 10 років після нападу на Афганістан і так виникла РФ. "А приблизно через 10 років після нападу на Україну почне розвалюватися путінський режим і Росія. Самого Путіна на той час вже точно не буде при владі".

Зараз це чути неймовірно, але хто знав, що в 1991 році розвалиться Радянський Союз – за кілька років до цього теж було б дивно почути такий прогноз, – додав Росс.

За словами астролога, в результаті розпаду РФ частина її територій відійде Україні. "Крим і Кубань Україні не повернути, але зате Києву дістанеться вся європейська частина Росії разом із Москвою, вірніше те, що від неї залишиться", – додав Росс.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...