Хіти тижня. Кривавий фюрер не відмолиться: "Ось це - шишка під вухом - вже онкологія": Мережа гадає про справжню мету поїздки Путіна у монастир на Валаамі

У Путіна виявили руйнування обличчя, яке можна ідентифікувати як можлива онкологія, або зловживання процедурами косметології. Ймовірно, це може бути і кістковий рак, який часто виникає в похилому віці.

Користувачів мережі спантеличив знімок Володимира Путіна на Валаамі, який поширив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

Об'єктом обговорень стала незвичайна шишка на підборідді Путіна:
"РуссоСМІ: Путін сьогодні відвідав Валаам, де цілував ікони святих. Ну так - не виймаючи з рота, як то кажуть", - написав заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.
Також, деякі задалися питанням, чи є це здуття на обличчі наслідком від ботокса або онкологією:
"Ось це шишка під вухом, онкологія", "Це вже онкологія або ще ботокс", "Ну, це ще не рак мозку, але мізки вже раком", "Це онкологія Росії", - написали в мережі.
Деякі також припустили, що у Путіна здулася маска:

"Що це за шишка!? Ікону цілує. Здулася маска", "З карамелькою за щокою", "Штучна скула красива яка".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...