Хіти тижня. Квитки у найдорожчому місці: На молитовному сніданку у Вашингтоні Тимошенко сіла прямо перед Трампом (фотофакт)

"Леді Ю" зробила все, що б її помітив пан Дональд. Адже в Україні скоро вибори. І так хочеться ставлення Держдепу як до безкорисної реформаторки, а не "газової принцеси" з темними оборудками.

Лідер парламентської фракції «Батьківщина», нардеп Юлія Тимошенко на молитовному сніданку у Вашингтоні сиділа прямо навпроти трибуни, з якої виступав президента США Дональд Трамп. Про це свідчить відеозапис події, передають Патріоти України.

66-й Національний Молитовний сніданок пройшов в готелі Вашингтон Хілтон. На нього Тимошенко прибула зі своєю фірмовою зачіскою – «косою». Трамп зі сцени закликав зробити США прикладом вільної країни для всього світу, а також цитував Христа.

Трамп вітав на сніданку конгресмена Стіва Сакліза, який був поранений під час нападу чоловіка з рушницею під час бейсбольної практики команди конгресу. «Пан Сакліз, ми такі раді, що ви з нами сьогодні. Ваша присутність нагадує нам слова Ісуса в Книзі Матвія: «З Богом все можливо», - заявив Трамп.

Раніше глава фракції БПП Артур Герасимов повідомив, що Тимошенко і ще близько 50 українських нардепів побували на сніданку у Трампа.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...