Хіти тижня. Кинути матір заради доньки: Розкрито хитрий задум Максима Галкіна

Відомий російський астролог впевнена, що хитрий Максим Галкін вже давно підбиває клинці до старшої дочки Алли Борисівни.

Однак і сама Орбакайте не проти відносин з Галкіним, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

У зв'язку з цим астрологи пророкують Пугачовій затьмарену зрадою Крістіни старість. Саме вона уведе Галкіна з сім'ї. За словами провидців, гуморист-шоумен вже давно збирається зрадити нинішню дружину заради одруження на Орбакайте.
При цьому Галкіна, за словами астрологів, не бентежить навіть наявність загальних з Пугачовою дітей. Психологи, в свою чергу, додають, що у Пугачової почалися психологічні проблеми. Алла Борисівна все життя брала участь в різних цікавих справах, але зараз стала з'являтися на публіці набагато рідше. За словами фахівців, це пов'язано з серйозними психологічними проблемами.
При цьому зазначають, що Крістіна Орбакайте ненавидить Галкіна і його дітей тільки «на камеру». Насправді ж закохана пара готується отримати $ 250 мільйонів Алли Борисівни і після цього перестане приховувати свої почуття перед людьми.

У той же час близькі до Пугачової люди раніше стверджували, що Крістіна Орбакайте сильно недолюблює спільних дітей Алли Борисівни та її чоловіка Галкіна. Малюки дійсно є зведеними братом і сестрою Орбакайте, проте вона дивиться на них з усмішкою. Старша дочка Пугачової також ніколи не ставить лайки публікаціям в соціальних мережах, які присвячені Лізі і Гаррі.

Шанувальники зіркової сім'ї помітили, що Орбакайте навіть не приховує свого ставлення до маленьких родичів. Крім того, співачка раніше неодноразово заявляла в своїх інтерв'ю, що спочатку зовсім не сприймала всерйоз нового чоловіка своєї матері. Вона називала відомого ведучого і шоумена зіпсованим ім'ям «Максим Алкін». Крім того, спочатку Орбакайте навіть не вважала Галкіна членом сім'ї Пугачової-Орбакайте.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...

Суттєві вигоди обом країнам, це небезпечно: Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Росія збирається передати Ірану сучасних винищувачів та засоби протиповітряної оборони для захисту від ударів Ізраїлю та США. Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень. Про це пише The Washington Post, передають Патріоти Украї...