Хіти тижня. Ліквідація Захарченка: У мережі звернули увагу на дивні розбіжності у відео (фото)

Запис із камер відеоспостереження біля кафе "Сепар" у Донецьку, де був ліквідований ватажок "ДНР" Олександр Захарченко, суперечить показанням підозрюваного у вбивстві.

Як повідомив російський журналіст, головний редактор "Ехо Москви" Олексій Венедиктов у своєму Telegram-каналі, затриманий заявляв про встановлення вибухового пристрою у туалеті під раковиною. І про те, що, за його словами, невідомо за яким столиком повинен був сидіти Захарченко, передають Патріоти України.

Однак на записі видно, що вибуховий пристрій спрацював біля входу в кафе: спочатку в кафе зайшла охорона Захарченка і тільки після неї — ватажок "республіки". Коли він був у тамбурі, прогримів вибух.

У свою чергу, підконтрольний терористам Telegram-канал War Gonzo спростував заяву Венедиктова. "Шановний головний редактор "Еха Москви" не компетентний в своїх твердженнях. "МГБ ДНР" опублікувало допит затриманого за підозрою в організації теракту в донецькому ресторані "Пушкін". Це було за кілька місяців до замаху, в результаті якого загинув глава "ДНР". Я не вписуюся зараз за компетентність донбаських чекістів. Але об'єктивно йдеться про два різні теракти, які були підготовлені за схожою схемою", - йдеться в повідомленні.

Також на сторінці Necro Mancer в Twitter зазначається, що глушники не були встановлені в момент вибуху. "Я правильно розумію: судячи з розмови Волкової по телефону, ніякі глушилки в момент підриву Захарченка не працювали?", — написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...