Хіти тижня. "Луценко зробив неймовірно ведмежу послугу президенту в найбільш невдалий для цього момент", - політолог

Олександр Сушко припускає, що Юрій Луценко став жертвою американських гравців.

Юрій Луценко. Фото: 5 канал.

Генеральний прокурор Юрій Луценкостав жертвою гри американців і їх посланців. Про це написав у Facebook політолог Олександр Сушко, передають Патріоти України.

"Луценко зробив неймовірно ведмежу послугу президенту в найбільш невдалий для цього момент. До того ж, кажуть злі язики, це зроблено з відома самого президента або близьких до нього помічників чи консультантів.

Спроба незграбного втручання в американські розборки начебто на боці Трампа зараз є ще більшою помилкою, ніж тоді, у 2016 році, спроба (скоріше удавана, ніж реальна) допомогти перемозі Клінтон. Тому що зараз вибори не в них, а в нас. А США - ключовий стратегічний партнер".

Американські гравці могли запропонувати Луценкові звести рахунки з директором НАБУ Артемом Ситником. "Гірше всього, якщо наші стали жертвою гри американських гравців та їхніх посланців-консультантів, які могли запропонувати "допомогти Трампу" дістати винуватців "справи Манафорта" в обмін на карт-бланш для зведення рахунків з Ситником та умовним "колом друзів" нинішнього американського посла. Тоді в США побільшає коло тих, хто вважає Україну basket case (безнадійною справою). А потім сюрпризом для наших стане те, що у наступного посла буде приблизно те ж саме коло друзів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...