Хіти тижня. Московські незвані "гості": "Просто зараз 15 людей стоять у коридорі і вимагають збирати речі", - Максакова про "нальот" на її київське житло

У київську квартиру, де живе оперна співачка, удова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова, увірвалися невідомі люди.

Марія Максакова

У коментарі журналістам співачка повідомила, що зараз у заблокованій квартирі перебувають її син із нянею, передають Патріоти України.

"Мені подзвонила няня і повідомила, що у квартиру, де я живу, ламають двері. Просто зараз двері вже виламано, 15 осіб стоять у коридорі і вимагають збирати речі. Поліцію викликали. Мене не було в цей час у Києві. Я дуже нервую, уже вилітаю. Переконливо прошу правоохоронні органи негайно відреагувати на ситуацію", – заявила співачка.

Вона підозрює у захопленні квартири колишнього начальника відділу Слідчого комітету Одинцовського району Московської області Дениса Панаїтова. "Сьогодні відбулася розв'язка огидної історії з квартирою. Я півтора роки судилася із Панаїтовим, який вкрав у мене квартиру в Москві. Це скандально звільнений начальник відділу Слідчого комітету Одинцовського району Московської області. Саме його із самого початку я підозрювала в убивстві Дениса [Вороненкова]. Панаїтов утерся в довіру до Дениса. Наполягав на його переїзді в Україну, говорив, що йому там буде безпечніше. Потім він дав нам ключі від своєї київської квартири і сказав: живіть. Водночас брав непосильно велику оренду – щомісяця $8 тис. У якийсь момент ухвалили рішення, що я перепишу на Панаїтова свою квартиру в Москві, а той у відповідь – на мене свою квартиру в Києві. Хоча квартира в Москві удвічі дорожча, ніж київська, ми погодилися на такий нерівноцінний обмін. 22 березня 2017 року до Панаїтова перейшло право власності на мою московську квартиру, а наступного дня Вороненкова застрелили. Панаїтов своєї частини договору так і не виконав. Я півтора місяця наполягала на тому, що саме у нього був мотив для вбивства", – розповіла Максакова.

За її словами, цю квартиру заарештовано за рішенням суду і будь-які маніпуляції з нею незаконні. "Українське слідство стосовно Панаїтова порушило кримінальну справу за статтею "шахрайство". Панаїтов на допити не з'являється, переховується від правоохоронних органів України на території РФ. Тому суд заарештував київську квартиру. Незважаючи на це, люди Панаїтова зламали замки і заблокували у квартирі мого сина Ваню і його няню", – повідомила співачка.

Максакова – депутат Держдуми РФ VI скликання (2011–2016 років), у минулому – солістка Маріїнського театру. Наприкінці 2016 року з чоловіком, екс-депутатом Держдуми Денисом Вороненковим переїхала в Україну. 23 березня 2017-го Вороненкова застрелили в центрі Києва.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...