Хіти тижня. На Росії скандал навколо смерті відомого музиканта

Тіло померлого 1 січня російського музиканта та композитора Кріса (Анатоля) Кельмі досі не забрали з моргу.

Кріс Кельмі

Про це розповів рідний брат і директор співака Євген Суслін. Він також повідомив, що не може додзвонитися до дружини Кельмі з дня його смерті й не знає дати похорону, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Тіло, за його словами, знаходиться в Наро-Фомінському морзі та чекає розтину. Без цієї процедури неможливо отримати документи про смерть.

Його також обурив той факт, що сім'я Кельмі (дружина Людмила і син Крістіан) вирішила поховати артиста без публічної церемонії прощання. Суслін упевнений, що родичі не мають морального права позбавляти шанувальників можливості попрощатися з улюбленим музикантом.

"Ми зі старшим братом проти та впевнені, що похорони повинні бути публічними, з Крісом повинні попрощатися друзі та рідні. Мені телефонують друзі, а я навіть нічого не можу сказати про дату похорону. Це огидно", — зізнався Суслін.

Кріс Кельмі з дружиною

Також він заявив, що ще за життя говорив братові про те, що не претендує на його заповіт, проте його хвилює доля творчої спадщини і він боїться, що хіти потраплять до рук непрофесіоналів.

"Грошова тема для мене зараз не перша. Навіть не знаю, чи був у Кріса заповіт, але я йому ще за його життя говорив, що ні на що не претендую. Якщо документ є, копія повинна бути у нотаріуса, і якщо я один зі спадкоємців, мене викличуть. Поки ніякої інформації не надходило", — сказав брат померлого.

Євген Суслін


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...