Хіти тижня. На Росії зняли на відео снігову людину

​Сімейна пара з Башкирії стала очевидцями дуже незвичайного явища. Подружжя вирушило за грибами та зіткнулися зі сніговою людиною.

Дивовижне пригода сталася в околицях міста Сибай, поблизу населеного пункту Хасанова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Зустріч з «незвичайною істотою» досить сильно вразила подружжя, особливо жінку. Помітивши на схилі пагорба незвично велику фігуру темного кольору, вона дістала смартфон і почала знімати побачене на камеру. Ролик транслювали навіть по місцевому телебаченню, але, користувачі відзначили, що вже, як за традицією, дивні і незвичайні явища чомусь знімають на дуже погану камеру.
Багато користувачів відразу згадали і численні відео з непізнаним літаючими об'єктами, і якість цих роликів також залишала бажати кращого. Практично ніхто не сумнівається в тому, що це відео фальшиве.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...