Хіти тижня. Не Лугандон, а Бандерштадт: В ОРДО істерика через Парад вишиванок у Маріуполі

Парад вишиванок, що пройшов 17 травня в Маріуполі викликав агресивну реакцію у ЗМІ «ДНР», які заявили про те, що участь в масовому заході могли приймати тільки «завезені».

Як передають Патріоти України, ЗМІ бойовиків пишуть: «Приезжие с Украины провели в Мариуполе «парад вышиванок». Вони відзначають в своїх матеріалах, що «множество приезжих со Львова, Киева и других городов, а также местные проукраинские активисты составили массовку для проведения марша в городе».
При цьому, вони наводять слова «жителя Маріуполя»: «Крупный промышленный центр превратили в отсталое карпатское село. Нашли, чем гордиться».
Самі ж учасники Параду вишиванок заявили, що міф про те, що в певний день в Маріуполь завозять натовп приїжджих, використовується російською пропагандою ще з 2014 року: «Шо, опять??? в прошлом году тоже такое писали)))», «И так каждый год)))))))))», «Завозили ж еще в 2014, они ж уже за 4 года местные давно)))) так шо не актуально как-то))».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...