Хіти тижня. "Не зная броду, не лезь в воду!": Невзоров про те, чому кримська "вата" тепер у відчаї

Люди, які побажали, щоб Росія анексувала Крим, навіть не ознайомилися перед цим з особливостями країни, в чому дуже прорахувалися.

Олександр Невзоров

Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі "Ехо Москви", повідомляють Патріоти України.

Далі - мовою оригіналу:

"Они вообще очень забавные люди. Вот даже когда человек едет просто в турпоездку, он и то выясняет, куда он, собственно говоря, едет. Украв полуостров, они вместе со своим полуостровом переместились с Россию, не задумавшись даже ознакомиться, что это за страна такая", - відмітив Невзоров.

"Почему они думают, что у них дороги должны быть иными, чем в Ярославской области? Почему они думают, что сгнившие полы в поликлиниках, которые являются характерной чертой Российской империи, не должны быть в Крыму? Да будут, конечно! Они к этому шли, они об этом мечтали, они этого так хотели. Ну так пусть они получат эту Россию во всей ее красе. Никто для них специальной отдельной России, где летает Рогозин в белом одеянии и играет на кифаре, где ходят банкиры и раздают беспроцентные кредиты, вот это России никто для них придумывать и больше инсценировать не будет", - додав він.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...