Хіти тижня. Незворотні наслідки для "скупого" екс-прем'єра: США зібралися "пустити по світу з торбою" Павла Лазаренка

Колишній прем'єр часів правління Леоніда Кучми і глава партії "Громада" Павло Лазаренко, який живе в США, може втратити "все, що нажите непосильною працею".

У Сполучених Штатах збираються конфіскувати гроші побіжного українського корупціонера часів Леоніда Кучми Павла Лазаренка, передають Патріоти України з посиланням на Deutsche Welle.

Колишнього чиновника звинуватили в "затягуванні переговорів" з Мін'юстом країни, яке стосується мирової угоди зі слідством. Наслідки можуть бути дуже сумні для втікача. Міністерство вже звернулося до суду округу Колумбія з даного питання.

Мирова угода має визначити, скільки грошей з близько 200 мільйонів доларів, арештованих на рахунках Павла Лазаренка в Швейцарії і в офшорах, він добровільно віддасть, щоб уникнути повної конфіскації. Гроші екс-прем'єра США обіцяють повернути Україні.

Суворе але справедливе американське правосуддя обіцяє незворотні наслідки для "скупого" екс-прем'єра: якщо всі юридичні процедури не будуть завершені до виборів президента в Україні, грошей Лазаренка ні США, ні Україна можуть взагалі не побачити.

Цікаво, що сам Лазаренко, перебуваючи під судом і слідством в США, встиг обзавестися сім'єю і стати батьком хлопчика: у нього стався "тюремний роман" з молодою українкою - колишньої активісткою його партії "Громада".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...