Хіти тижня. Нова авіакатастрофа в Росії: Є жертви

У Томській області Сибіру вертоліт Мі-8 здійснив жорстку посадку та загорівся.

Про це повідомили "Интерфаксу" в російських екстрених службах, передають Патріоти України.

"Вертоліт Мі-8, що перевозив пацієнта та медиків, здійснив жорстку посадку за 100 км від міста Стрежевий. Екіпаж пролітав повз інший вертоліт і повідомив, що бачить з повітря, що лежить на землі фюзеляж зі слідами пожежі та живих людей навколо", - сказав співрозмовник агентства. Він повідомив, що всього на борту вертольота знаходилися шість осіб.

За даними Telegram-каналу Mash, у результаті НП загинуло двоє людей. "Під час аварійної посадки Мі-8 під Томськом загинули двоє людей. Обидва загиблі - пілоти вертольота Шепелєв і Місячко. Їх тіла знаходяться під уламками. Ще чотири людини отримали поранення. Усього на борту вертольота знаходилися 6 осіб - медбригада, пацієнтка й екіпаж. Вони прямували в найближче місто Стрежевий, але не долетіли 20 кілометрів", - сказано в повідомленні.

"Рейс цей був вельми примітним. Виявилося, що на борту "Мі" до найближчого госпіталю везли 45-річну жінку, яка вчора в стані афекту чомусь підпалила свій будинок. Будинок під час пожежі згорів, а сама жінка не постраждала. Сьогодні вона вижила в авіакатастрофі", - додали в Mash.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...