Хіти тижня. "Новый год скоро уже? Серьезно? А в Донецке большинству наср*ть на это. Виноваты не американцы, неа", - Фашик Донецький

Як зазначає блогер, транспортна розв'язка Донецька вже давно знаходиться "в гостях у Задорнова і Сталіна"...

Про це у своєму блозі пише Фашик Донецький, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Менее недели осталось до нового года. Настроения или ощущения праздника - ноль. Был на днях снова в районе жд оккупированного рф Донецка. С*ка, людей, как в Припяти: жд вокзал есть, кассы есть, но поездов нет. Некуда спешить, поезда приехали. Вместо поездов теперь русские танки, а жд вокзал - это так, остатки былой цивилизации.

Да, центр Донецка, как картинка, город вылизан и ухожен. Только Донецк - это не только центр, 20-25 минут на маршрутке и ты на жд. Но на жд вместо поездов патрули. Вместо шума поездов - шум боя в районе Песок, ДАПа или Авдеевки. Спасибо тебе, рф, за то, шо асвабадила.

Новый год скоро уже? Серьезно? А в Донецке большинству насрать на это. Большинство людей будет сидеть дома, чтоб не попасть под раздачу от патрулей. Но это при условии, что оккупанты комендантский час отменят.

Но вернемся к бурно развивающемуся Донецку. Как видно по фото - жд города сдох. Поезда сдохли. Торговля возле жд тоже сдохла фактически. Транспортная развязка тоже в гостях у Задорнова и Сталина. В этом виноваты не американцы, неа. Вся вина на русских асвабадитилях.

Но зато биндер нема. Хоть это радует."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...