Хіти тижня. "Одразу показуємо картку жебрака!": Черговий скандал в українській маршрутці

В Івано-Франківську водій маршрутного таксі оскандалився образою пасажирів-пільговиків.

Зокрема, чоловік назвав їх посвідчення "картками жебраків", пише місцевий житель Петро Гой на сторінці спільноти "Комуналка ІФ" у Facebook, передають Патріоти України.

"У "пижику" водій кричить на весь салон: "При вході показуємо картку жебрака! Одразу показуємо картку жебрака! Де ваша картка жебрака?" І ніхто не заперечував, що він жебрак", - обурився він.

На жаль, свідок неприємної ситуації не запам'ятав номер маршрутки з хамом, проте начальник міського управління транспорту і зв'язку Олег Ганчак, за інформацією місцевого видання "Репортер", пообіцяв вжити всіх заходів для покарання як водія, так і перевізника.

"Ну як взагалі уявити, що хтось може так сказати, принизивши людину до такої міри! На жаль, всі кращі водії поїхали піднімати Польщу та Європу, а тут залишилися не завжди кращі люди. Звичайно, є хороші водії, позитивні, але тут навіть коментувати нічого", - відреагував на інцидент чиновник.

За словами Ганчака, для перевірки реальності події йому потрібна більш детальна інформація: автобус, його номер, о котрій годині це сталося і день.

Він додав, що подібні відгуки жителів міста в соцмережах не завжди можуть бути відслідковані, тому закликав людей писати про всілякі порушення в офіційну групу управління транспорту і зв'язку в Facebook або звертатися у відомство безпосередньо.

Користувачі мережі, тим часом, також висловили своє обурення і подив через недозволену поведінку водія у коментарях.

"А водій не жебрак? За п'ятірку пільговика вдавиться це убоге створіння. Комусь не вистачає грошей, а комусь - розуму", "Спочатку нехай покаже картку хама", "А в рило ненароком заїхати за таке?", "Він за копійку вдавиться, худоба","Водії культивують хамство, а ще такі бувають, як баби базарні, - сидить і кудахтає на весь автобус, бо ж зобидив його пільговик - скористався законним правом", - пишуть люди.

Скандал в маршрутці

Скандал в маршрутці

Скандал в маршрутці

Скандал в маршрутці

Скандал в маршрутці

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...