Хіти тижня. "Олімпійський стриптиз": У фігуристки під час виступу злетів костюм (відео)

Корейська фігуристка Мін Юра потрапила в курйозну ситуацію під час змагань на Олімпійських іграх 2018 року в Пхенчхані.

У 22-річної спортсменки виникли труднощі з нарядом, верхня частина якого постійно злітала. По ходу виступу в парі зі своїм партнером кореянка раз у раз була змушена поправляти топ, передають Патріоти України.

"Я отримала величезне задоволення, беручи участь в парних катаннях на Олімпіаді у себе на батьківщині! Я обіцяю зашити себе до одиночних змагань", - прокоментувала конфуз сама Мін Юра.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...