Хіти тижня. "Опоры поползли": Блогер розповіла про те, як Керченський міст стає прокляттям для Путіна

​Напад на коледж в Керчі може послужити для підготовки громадської думки до обвалення Кримського моста, який російська влада спише на теракт.

Такої думки дотримується кримський блогер Зарема Сеітаблаєва (ім'я та прізвище змінені в цілях безпеки), передають Патріоти України.
За інформацією блогера, в окупованому Криму гідроінженери, що займаються будівництвом Кримського моста, кажуть, що той потроху приходить в аварійний стан. «Увы, конструкция оказалась нестабильной. То, о чем предупреждали, оказалось не фантазией, а реальностью. Опоры моста поползли. И, думаю, что это стало приговором для керчан», - написала вона.
Блогер зазначила, що Кремль не може визнати, що Кримський міст розвалився через «колосальну корупцію» та амбіцій російської влади, тому його руйнування спишуть на диверсантів. «Когда разрушение моста примет необратимый характер, можно предположить, что его попросту подорвут. Это будет этаким подобием хорошей мины при плохой игре. А спишут, думаю, все на теракт врагов России. И, возможно, для подготовки общественного мнения к будущим событиям „случилась“ трагедия в керченском колледже 17 октября», - вважає Сеітаблаєва.
Вона висловила побоювання, що теракти в Керчі можуть продовжитися. А Слідчий комітет Росії не визнав напад на коледж терористичним актом тому, що терористи зазвичай шантажують владу. «По сути, здесь мы наблюдаем феномен, когда шантажируют с помощью терактов не власть, а народ», - підкреслила блогер.
Крім того, Сеітаблаєва додала, що за допомогою терактів населення Криму будуть тримати в стані постійного стресу, що сприятиме отупінню людей. «Именно вот такая „отупевшая“ биомасса и нужна нынешнему режиму. Ею легче управлять, она доверчивее к кремлевской пропаганде… К сожалению, Крым начал в полной мере „вкушать“ российские реалии. Крымчане, не знавшие терактов, очевидно, оказались теперь на прицеле. Причем режиму все равно, кого принести в жертву в Крыму — крымских татар, украинцев или русских», - підсумувала вона.
Джерело: Крим.Реалії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...