Хіти тижня. "Ось і спливає вся гнилість системи": Пост побитого нардепа викликав ажіотаж у мережі

Розповідь побитого в Києві нардепа від БПП Мустифи Найєма про підозрілі "дивацтва" з розслідуванням його справи викликала ажіотаж у мережі.

Найєма побили в центрі Києва в понеділок, 30 квітня. Нападниками виявилися громадяни Росії. Нардеп у Facebook розповів, що "хороших новин поки мало", зазначивши, що найдивніші процеси відбуваються з тим учасником інциденту, який наносив йому удари, передають Патріоти України.

Зокрема, Найєм повідомив, що на окремих представників силових структур уже виходили з пропозиціями "зам'яти справу". Депутат також висловив упевненість, що правильно вчинив, зробивши зауваження порушникам ПДР.

Всього лише за дві години з моменту публікації поста в соцмережі він набрав понад 3 тисяч лайків, 3 сотні репостів і безліч коментарів. Користувачі Facebook активно підтримують Найєма.

"Тримайся, ти все правильно зробив", - написав блогер і журналіст Денис Казанський.

"Будуть заминати, не звертати уваги на відео, будуть заносити слідчим, суддям. Я це все пройшов (крім, на щастя, перелому та струсу), на виході - нуль. Просто закрили справу, навіть не подзвонивши. Дуже сподіваюся, оскільки ти депутат і дуже відома в країні особистість, це буде виглядати не так вульгарно, як у моєму випадку. Але свист гальм буде чути. Я в цьому впевнений, на жаль", - прокоментував журналіст Айдер Муждабаєв.

"Не думаю, що це договірняк, справа дуже резонансна, всі за нею стежать. Просто система дореформувалася до такого стану, що вже не може захистити свого", - вважає журналістка Олена Яхно.

"Нехай Аваков тепер ланцюжком звільняє всіх за бездіяльність. Ласкаво просимо в реальність, Мустафо... Ось і спливає вся гнилість ментовсько-прокурорсько-суддівської системи. Повага за позицію, щодо всього іншого - це діагноз правоохоронної системи", - коментують інші користувачі.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...