Хіти тижня. Останнє послання Маккейна: "Порошенко не випадково стояв поруч зі Столтенбергом", - Саманта Пауер

На церемонії прощання із сенатором-республіканцем Джоном Маккейном у Вашингтоні президент України Петро Порошенко стояв поруч із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

Про це у своєму Twitter повідомила екс-постпред США при ООН Саманта Пауер, передають Патріоти України.

За її словами, Маккейн заздалегідь спланував таке розташування не випадково. "Безсумнівно, не випадково, що Джон Маккейн, який планував кожну деталь сьогоднішньої пам'ятної церемонії, запросив українського президента Порошенка і поставив його поряд із Єнсом Столтенбергом, главою НАТО", – написала Пауер.

За її словами, такий жест є останнім посланням Маккейна нинішньому керівництву Росії та США. "Прощальне послання Володимирові Путіну і Дональду Трампу: Америка залишається з нашими друзями і союзниками", – зазначила Пауер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...