Хіти тижня. "Отвєтка" прилетіла - техніка в повітря злетіла: Окупанти поповнили "бригаду 200" на Донбасі (відео)

Бійці Збройних сил України завдали руйнівний удар по позиції бойовиків "ЛНР" поблизу Золотого у відповідь на провокації, знищивши техніку і особовий склад.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц", передають Патріоти України."Колоради" в черговий раз потурбували "осиний рій" (бійців ООС - ред.) в районі населеного пункту Золоте", - пише Штірліц.

Також він розповів, що у відповідь на провокації до позицій російсько-окупаційних військ полетіли "великі оси" і завдали значної шкоди КСП противника. "Шмакі-бум цього разу наступив техніці та озброєнню, а 3 окупанта підписали контракт з 200-ою бригадою. Все буде Україна і перемога за нами!" - додав Анатолій Штефан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.