Хіти тижня. Поки "скрепи" терплять ганьбу: Закордонна українка завоювала золото на Олімпіаді-2018

У Пхьончхані у змаганнях спортивних пар у фігурному катанні перемогу здобули екс-українка Альона Савченко та Бруно Масо, які представляють Німеччину.

Альона Савченко та Бруно Масо

Про це повідомляє офіційний сайт Олімпійських Ігор, передають Патріоти України.

Переможці отримали за свою довільну програму від суддів 159.31 бали і загальну суму в 235.90. Довільна програма й вивела Савченко та Массо в лідери. Друге місце на рахунку Суй Венцзін і Хань Цун з Китаю - 235,47 бали. Третє – у Меган Дюамель і Еріка Редфорда з Канади - 230,15. Представники збірної України в цьому виді програми участі не брали.

Народжена в Обухові Альона Савченко виступає за Німеччину у парному спортивному фігурному катанні з 2004 року. Альона Савченко й Робін Шолкови були бронзовими медалістами Зимових Олімпійських Ігор у 2010 році й 2014 році. З Бруно Массо фігуристка виступає з 2015 року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...