Хіти тижня. "Польща, по суті своїй, є такий же окупант України, як і російська імперія" - Роман Донік

А якщо серйозно, то за істериками поляків з приводу наших національних героїв криється холодний розрахунок. Польща, по суті своїй, є такий же окупант України, як і російська імперія. Ми в якийсь час, змінили одних загарбників на інших. І поки є в історії України люди, які боролися за незалежність України проти поляків - це факт. Саме тому поляки намагаються боротьбу за незалежність назвати просто злочинами. Поляки, так само як і росіяни, захопили наші землі і так само нехтували етнічною та історичною спадщиною нашої нації. Просто це було давно. А після цього Польща сама потрапила під окупацію. І у нас до поляків не менш претензій в історичному плані ніж до московитів. Поляки зараз нівелюють значення визвольної боротьби проти Польщі, називаючи борців за незалежність бандитами і злочинцями. Так, вони були злочинцями, але по колоніальним законам. За законами окупантів. Але поляки були загарбниками і окупантами. І поки ми не зрозуміємо цього, то так і будемо, розкривши рот дивитися на тих, хто по суті своїй не краща московитів. У нас нема друзів. Як мінімум серед тих, з ким маємо спільні кордони. Ситуативні союзники. Тому на думку колишніх ворогів настрати. Бо вони можуть бути не такі вже й колишні.

Опублікував: Роман Донік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...