Хіти тижня. Померла психолог з проектів "МастерШеф" і "Говорить Україна"

У Алевтини Шевченко півроку тому виявили рак легенів четвертої стадії.

13 лютого померла психолог з проектів "МастерШеф" і "Говорить Україна" Алевтина Шевченко. Про це повідомила її дочка Марія Попова, передають Патріоти України.

"Не стало моєї мами, Алевтини Шевченко. У серпні минулого року у неї діагностували рак легенів. Четверта стадія. Вона могла піти вже тоді, але протрималася на препаратах ще півроку. Довше не змогла - відмовили легені і серце. Вона не поширювалася про те, що відбувається. Не хотіла, щоб її жаліли і ховали за життя. Вона пішла без болю", - написала вона у Фейсбуці.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...