Хіти тижня. Продався "триклятим піндосам": Опозиційний журналіст продемонстрував факт державної зради Путіна (фотофакт)

незважаючи на американські санкції, російський президент не став відмовлятися від предметів гардероба відомих американських брендів.

Відомий російський журналіст Олег Кашин розповів про те, за скільки Володимир Путін купив свою куртку, в якій він збирав ягоди і гриби в Тиві, передають Патріоти України.

Журналіст зазначив, що, незважаючи на американські санкції, російський президент не став відмовлятися від предметів гардероба відомих американських брендів.

Кашин встановив, що під час відпочинку в Тиві на Путіні була куртка американського бренду Abercrombie and Fitch. Вартість такої вітровки в Росії становить 6-7 тис. рублів. Однак Кашин стверджує, що логотип виробника був закритий написом «Армія Росії». Це викликало подив у журналіста, так як сучасні відносини Росії і США дуже складні.

На думку Кашина, враховуючи всю складність відносин між двома країнами, в Росії цю куртку видали за російську, і подібні заяви здаються не зовсім етичними. Кашин нагадав, що путінський прес-секретар Дмитро Пєсков відмовився коментувати чутки про те, що президент має американські речі.

Джерело: Politeka
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...