Хіти тижня. Прислужились терористам: В окупованому Донецьку виступила відома російська група (відео)

У вівторок, 1 травня, в центрі окупованого Донецька виступив російський і киргизький поп-рок гурт "Город 312".

"Город 312"

Відповідне відео з місця подій на своєму каналі в YouTube опублікувала користувач Алінка Новікова, передають Патріоти України.

Відзначається, що угруповання "ДНР" провело в Донецьку 1 травня низку заходів, які завершилися концертом в Центральному парку культури і відпочинку імені А. С. Щербакова, - на ньому виступили такі гурти як "Город 312", "Кватро", Elvira Т.

Варто зауважити, що раніше солістка групи "Город 312" Світлана Назаренко потрапила в базу сайту "Миротворець" за свідоме незаконне порушення кордонів України, - у 2015 році вона виступила на фестивалі "Барабулька" в анексованому Росією Криму.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...