Хіти тижня. "Привык жить красиво": З’явилися цікаві подробиці про найманця ПВК "Вагнер", загиблого в Сирії

Стало відомо ім'я ще одного убитого під час авіаудару США в Сирії. Це Олег Терещенко, який народився в станиці Криловській, Краснодарський край.

Ілюстрація: ЗМІ

Інформацію про те, що він був найманцем приватної військової компанії підтвердили його друзі, повідомляють Патріоти України. Вони дізналися про смерть Олега від його товаришів по службі.

“Платили добре, а він звик красиво жити. Воював у Чечні, Україні, Сирії". Перед поїздкою сказав, що їде “крайний раз”, тому що у попередньому виїзді отримав серйозну травму”, - розповів його друг Олександр.

За словами чоловіка, до того як піти у найманці, Терещенко був співробітником поліції.

"Я знаю, що він працював у приватній військовій компанії, що був у відрядженні в Сирії. Точно не відомо, за яких обставин він загинув. Я вчилася в одному класі з його братом. Олег був чудовим хлопцем, завжди на позитиві, у нього купа друзів. Зараз вся станиця [Криловська] гуде через його загибель", - розповіла знайома Терещенка Ірина.

Нагадаємо, 7 лютого унаслідок авіаудару очолюваної США коаліції по прихильниках Башара Асада в провінції Дейр-ез-Зор у Сирії загинуло від 13 до понад 200 росіян. Різні видання називають різні цифри, а офіційної інформації щодо цього немає. Наразі точно відомо про сімох загиблих росіян. Всі вони були найманцями "приватної військової компанії Вагнера" і до відправки в Сирію встигли повоювати на боці терористів на Донбасі. Серед них - жителі міста Асбест Свердловської області 38-річний Станіслав Матвєєв та 45-річний Ігор Косотуров. Також загинув активіст незареєстрованої партії "Інша Росія" Кирило Ананьєв. Його однопартійці також зазначили, що поранених із Сирії доправили до Москви та Санкт-Петербурга.

Офіційний Кремль всіляко заперечує значні втрати в Сирії. Речниця МЗС РФ Марія Захарова переконує, що насправді може йтися про п'ять убитих росіян під час удару військ коаліції на чолі зі США.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...