Хіти тижня. Риторика державного мужа: "Ублюдки, варвари, путінські ідіоти!", - радник Авакова про марш "Руху нових сил"

18 березня учасники маршу "Руху нових сил" розібрали металеві конструкції на Майдані Незалежності.

Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк переконаний, що такі дії активістів – це "якийсь ФСБшний треш". Відповідний допис Зорян Шкіряк розмістив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ублюдки і варвари! Грьобаний стид... Якими ж треба бути виродками, щоб зривати українську символіку і знищувати інсталяцію присвячену кримським татарам. І це відбувається в Києві на Майдані Незалежності, в день коли у Мордорі призначають царя... Це якийсь ФСБшний треш", – написав Зорян Шкіряк.

Також, радник переконаний, що активісти, які знищили конструкції, діяли проти України. "Проукраінські активісти і справжні патріоти стоять під посольством РФ, а ці, куплені за 30 російських срібняків, ідіоти трощать все підряд і проводять акцію за путіна. Показово, вони проти України. Но комент... мрак", – написав він.

І додав: "Завдання Кремля в день виборів хана виконали. Яскраву картинку для пропагандонів для раша ТБ зробили, свої брудні гроші відпрацювали. Пуйло аплодує".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...