Хіти тижня. "Штірліц" Путіна попався: Названо ім'я російського агента-отруйника Скрипалів

Російський шпигун під кодовою назвою "Гордон" є ймовірним виконавцем замовлення вбивства колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля.

Про це з посиланням на джерела у контртерористичній поліції повідомляє The Sunday People, передають Патріоти України.

Зазначається, що він середнього росту (близько 1,75 м). Йому 54 роки. Може використовувати ім’я Міхаілс Савікіс, а також ще два псевдоніми.

У поліції побоюються, що "Гордон" вже покинув Великобританію та потрапив до Росії, відтак можливості його допитати немає. При цьому у поліції вважають, що в отруєнні Сергія Скрипаля та його доньки загалом приймало участь шестеро осіб.

Варто додати, що про агента "Гордона" стало відомо після 5-годинного допиту колишнього російського агента КГБ Бориса Карпічкова. "Гордон" був його підлеглим у Латвії, коли вони працювали на спецслужби СРСР. "Він був дуже розумною, освіченою, амбіційною та безжалісною людиною. Він був гарним і чудовим і швидко зміг завоювати довіру незнайомця", – розповів Карпічков.

Він також сказав, що "Гордон" був підготовлений у бойових мистецтвах і спеціалізується на джиу-джитсу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...