Хіти тижня. "Слід Москви", або Звідки взявся "Молот" Пашинського, який вибухає в руках українських солдатів", - волонтер

Стволи для мінометів "Молот", виробництво яких лобіював нардеп від "Народного фронту", голова парламентського комітету з оборони Сергій Пашинський, у 2015-2016 роках виготовлялись на Старокраматорському машинобудівному заводі, пов'язаному з Росією.

Про це заявила відома парвозахисниця і волонтер Ольга Решетилова на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Контрольним пакетом акцій СКМЗ, принаймні станом на 2016 рік, володів син колишнього губернатора Донецької області Анатолія Близнюка Сергій. Не безпосередньо, звичайно, а через офшорну прокладку Ganado Trade, INC. І саме через цей офшор, а також через бенефіціара, Людмилу Ульященко, СКМЗ пов'язаний з іншим краматорським підприємством "Енергомашспецсталь", яке належить "Росатому", - пояснила вона.

При цьому активістка наголосила, що основними посередниками угод Ganado Trade, INC є компанії, зареєстровані у Москві.

У коментарях місцеві жителі стверджують, що Старокраматорський машинобудівний завод під час обстрілів ніколи не чіпали терористи, вважаючи його "своїм".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...