Хіти тижня. Слина вже тече: Mazda продемонструє свій перший серійний електромобіль 2020

Якого типу буде машина, поки секрет. Можливо, це буде купеподібний седан на зразок Mazda Vision Coupe - така машина могла б стати гідним конкурентом американської Tesla Model S.

Японська компанія Mazda представить свій перший серійний електромобіль в 2020 році. Це буде власна розробка компанії, а не результат кооперації з Toyota, передають Патріоти України з посиланням на АвтоБлог.

Перший електрокар Mazda буде дуже ефектним, 100-відсотковим послідовником дизайн-філософії Kodo. Ми не хочемо випускати електромобіль, схожий на холодильник, як це роблять інші автовиробники", - каже Джо Стен'юіт, новий шеф-дизайнер європейського відділення японської компанії.

Якого типу буде машина, поки секрет. Можливо, це буде купеподібний седан на зразок Mazda Vision Coupe - така машина могла б стати гідним конкурентом американської Tesla Model S.

Тим часом над електричними силовими установками Mazda працює вже більше десяти років: у 2012 році була випущена партія зі ста електричних хетчбеків Demio, забезпечених батареєю ємністю 20 кВт*год і здатних проїхати 200 км на одній зарядці.

Машини ці віддали в лізинг, отримали бажаний зворотній зв'язок від клієнтів, після чого переключилися на гібриди: був підготовлений прототип Demio з 0,33-літровим роторно-поршневим двигуном на борту.

У майбутньому Mazda випускатиме агрегати цього типу для plug-in гібридів обох компаній, перші з яких вийдуть на світовий ринок орієнтовно в 2021 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...