Хіти тижня. "Соколов Путина" очікує пекло у небі України: "Система ППО зараз, напевно, в найкращому стані за всі роки незалежності", - ветеран АТО (відео)

З початку російської агресії ППО становило найслабшу ланку у випадку війни у небі та повноцінного вторгнення ЗС РФ до України.

Андрій Римарук

Україна в останні роки приділяє багато уваги і коштів на відновлення системи протиповітряної оборони, щоб гідно протистояти можливим атакам російських військово-повітряних сил. Про це в ефірі програми "Грані війни" на ObozTV заявив боєць 53-й бригади ЗСУ, волонтер фонду "Повернись живим" Андрій Римарук, передають Патріоти України.

"Система ППО зараз, напевно, в найкращому стані за всі роки незалежності. Згадайте недавні випадки, коли за один день системі ППО вдавалося збивати по три безпілотника. Якщо ми бачимо такі маленькі літачки, то бомбардувальники ми побачимо ще коли вони будуть стартувати з аеродрому в Ростові", - вважає він.

За його словами, Київ ніколи не відчував проблем з кадрами в цьому роді військ і навів приклад часів російської агресії проти Грузії. "У 2008 році одну жінку-зв'язківця в серпні начальник Генштабу тоді нагородив за те, що вона розкрила плани Росії по наступу в Грузії, і вона отримала орден Княгині Ольги. Вона ще 8 серпня подала інформацію, що Росія наступає на Грузію", - підкреслив ветеран АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...