Хіти тижня. "Совсем *бу дался!": Путін на поминках вітав росіян зі святом (відео)

Президент Росії Володимир Путін 27 січня голосно оскандалився під час відвідування Пискаревського меморіального кладовища в Санкт-Петербурзі.

З'явившись на кладовищі, де проходили заходи до 75-річчя зняття блокади Ленінграда, Путін почав вітати присутніх людей "зі святом", чим викликав хвилю обурення, передають Патріоти України.

Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов розмістив у Twitter відео, яке інтернет користувачі охрестили "святом на кладовищі".

"Кладовище – не місце для шоу ..."

"...До 75-річчя від дня закінчення блокади Ленінграда Путін подарував росіянам святковий парад. А Німеччина виділила € 12 млн на допомогу блокадникам і ветеранам тієї війни. Ось різниця. Путін влаштував собі особисте свято, привід, щоб вилізти під камери".

"Щось у мене слух ріже від слів зі святом... Кладовище, жертви і свято... З глузду з'їхав чи що... Господи прости..."

"Раби прийшли подякувати за приниження. Мерзенне видовище".

"Кому війна, а кому свято на Піскаревському кладовищі".

"Свято – День звільнення від блокади, а на Піскаревському – День поминання загиблих за часів блокади".

"Автор нової блокади на зустрічі з шанувальниками".

"Пам'ятаю, якийсь телеканал 22 червня вітав усіх зі святом початку вітчизняної війни. Так чому тут дивуватися".

Як відомо, блокада Ленінграда була знята 27 січня 1944 року. Вона тривала 872 дні, за цей час від голоду і холоду загинули сотні тисяч людей. Точну кількість жертв блокади історики не можуть назвати досі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...