Хіти тижня. "Это химатака, мы задыхаемся!'': У Росії влаштували бунт із зверненням до Путіна (відео)

Жителі башкирського Сібая записали звернення до президента Росії Володимира Путіна, в якому попросили його звернути увагу на екологічну катастрофу в місті.

У відеозверненні президента РФ попросили втрутитися в ситуацію і припинити будівництво цементного заводу на території міста, а також призупинити діяльність заводу бурових реагентів, який викидає в повітря отруйні речовини, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Дружина одного з місцевих шахтарів розповіла, що гірники працювали в шахті з великими порушеннями - за її словами, її чоловік їздив в шахті на машині без гальм і скла на вікнах.

Ще один житель розповів, що в місті пропали комарі і птиці: "От нас это все скрывают! У меня загнило ухо от этого".

Інша городянка розповіла, що в квартиру потрапляють викиди через відкрите вікно. "Это просто химическая атака! Мы задыхаемся от того, что делает огромные выбросы завод химреагентов. Это двойная атака на людей! Завод делает такие выбросы, что черные тучи над городом, дышать невозможно!", - сказала вона.

Як повідомляє "Дождь", в Сібаї 10 лютого було зафіксоване 23-кратне перевищення гранично допустимої концентрації діоксиду сірки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...