Хіти тижня. "Это самый яркий эротический сон для женщин нашей страны": Раніше популярна російська співачка шокувала навіть росіян своїми висловлюваннями про Путіна (відео)

Російська співачка вважає 66-річного президента узурпатора Володимира Путіна секс-символом Росії. Окрім президента РФ, співачці іноді сниться Алла Пугачова.

"Женское счастье"... "Бухгалтер милый мой бухгалтер. Вот он какой такой простой"

Популярна в дев'яностих співачка Альона Апіна заявила, що президент РФ Володимир Путін – це «найяскравіший еротичний сон» для російських жінок, повідомляють Патріоти України.

Навіть росіяни сміються над заявою Апіної. Постарілий низькорослий Путін, на їхнє глибоке переконання, зовсім не тягне на "секс-символ".

«У мене теж кілька раз бувало, коли він [Путін] мені снився, взагалі в якихось таких, дуже сміливих, абсолютно, образах», - зізналася співачка в інтерв'ю DW.

«Чому Володимир Володимирович – я так досі і не зрозуміла. Не так часто [сниться]. Добре, чи погано – не знаю. ...І я думала, що це я одна така. Я десь це в якомусь інтерв'ю сказала, і пішли коментарі. Боже мій, та це був самий, загалом, «багатий кущ», з якого всі жінки: «і мені сниться, і мені сниться...», - зазначила Апьона.

Подібну ситуацію співачка пов'язує з тим, що Путін - «найголовніший чоловік країни». Вона також розповіла, що іноді їй сниться Алла Пугачова. Як правило, це провіщує якісь поворотні події в житті.

Навіть росіяни сміються над заявою Апіної. Постарілий низькорослий Путін, на їхнє глибоке переконання, зовсім не тягне на "секс-символ".

" Тільки жінки бальзаківського віку і такі упоротие, як Апіна, можуть бачити в літньому, дрібному плішивих убозтві, альфа самця ... Вони схильні перебільшувати, ці постклімаксние дами ", - жорстко відзначають коментатори. "

Він фалічний символ Росії ", - пригадують в Мережі відому на весь світ кричалку харківських ультрас про Путіна.

" Альона Апіна МАЄ ПРАВО ЛЮБИТИ ПУТІНА !!! Збоченці теж люди ", - потішаються над співачкою.

Примітно, що в коментарях до інтерв'ю на Youtube користувачі розкритикували смаки Апіної, вказавши, зокрема, на вік та зріст Путіна.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...