Хіти тижня. Трохи арифметики: волонтер розповів, чий хліб насправді їсть Коболєв

Магія цифр. Начебто і покарали, але ж який плюс!

Дмитро Фірташ

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер і блогер Серж Марко, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Смотрите. Попробую обьяснить магию цифр на тему заработной платы.

Есть Нафтогаз, руководитель которого получает 500 тысяч грн в месяц. И он ввалил по облгазам, которые крадут газ на миллионы и завышают платежки. Уже выявил воровства на 150 млн грн. И это первый месяц только, когда заработала система суточного балансирвоания.

А есть НКРНЕКП, в которой на небольшой (относительно) зарплате сидит Оксана Кривенко. И она начислила штраф в 850 тысяч гривен за такие хищения.

Сальдо в 149 150 000 грн и есть разница между "работником Гройсмана на рыночной зарплате" и эффективным менеджером, который не дает воровать и не заинтерисован в мутных схемах для набития карманов, так как его зарплата вполне устраивает.

149 млн грн мать его. И это самое начало."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...