Хіти тижня. "Це абсолютно однозначний факт", - екс-боєць "Айдару" про зв'язок Савченко з Медведчуком (відео)

Більшість гасел позафракційного нардепа Надії Савченко перегукуються з ідеями, які активно пропагує лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук.

Про це в ефірі ObozTV заявив експерт Міжнародного інституту демократії, колишній доброволець батальйону "Айдар" Євген Дикий, передають Патріоти України.

"Складна ситуація, тому що те, що моя однополчанка Надюха на всю голову, це було зрозуміло ще тоді в "Айдарі". Нікого з нас цим не здивуєш. І що вона могла вляпатися в будь-яку історію вважаючи себе щиро рятувальником нації. Те, що вона транслює повністю меседжі Медведчука - це абсолютно однозначний факт. Всі ці її меседжі про те, що ця війна є громадянською, що немає різниці між нами і ними, що на Майдані по обидва боки стояли за одні цінності, бла-бла-бла-бла . Особливо її шедевр про Парубія зі снайперами (Савченко помилково звинуватила ла главу ВР у розстрілах на Майдані. - ред.) Вона повністю транслює весь порядок денний, підготовлений Медведчуком", - вважає експерт.

При цьому він допустив, що Савченко дійсно вірить в те, що не є маріонеткою в руках Медведчука. "Інша річ, що знаючи Надю, я сумніваюся, що вона сама хоча б розуміє, що транслює Медведчука. Я вважаю, що вона щиро переконана, що вона сама як месія дійшла до таких висновків", - додав екс-доброволець "Айдару".

Також він прокоментував і останній агітаційний відеоролик нардепа. "Надія є завжди, але не завжди вона пов'язана з Наденькою. "Спільна дія зупинить злочин влади" (гасло з ролика Савченко. - ред.). Вибачте, який конкретно злочин? Ось це - класична постановка медведчуківського питання. "Злочинна влада", така загальна, абстрактна", - зазначив він.

Крім того, Дикий сумнівається в серйозності звинувачень Савченко в підготовці державного перевороту. "Після розкриття цього "заколоту" на вулиці Володимирській (місцезнаходження центрального управління СБУ. - ред.) був зорепад. Купа народу, які роками сиділи в полковниках, отримали нарешті генералів", - підсумував експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...

Поранений окупант "оцінив на "відмінно" роботу бійців ЗСУ (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:27

Російські загарбники продовжують ставити «палець вгору» українським операторам безпілотників. Відповідним відео поділився у себе у соцмережах офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України. На ньому видно, як після знищення FPV-дроном вантажівк...