Хіти тижня. "Це його меседж Заходу: це зробив я, Володимир "Грозний"!​ Проте, Захід уже не боїться Путіна", - Піонтковський

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон заявляє, що наказ використовувати нервово-паралітичну речовину на території Сполученого Королівства, «найбільш імовірно», віддав особисто президент Росії Володимир Путін.

"Справа не в особі Скрипаля. Могли обрати й іншого. Але це демонстративний замах, він не намагався приховати своїх слідів. Якщо б було завдання просто ліквідувати Скрипаля, то можна було застрелити, організувати автомобільну катастрофу. Сліди так званого «Новачка» – це його меседж Заходу: це зробив я, Володимир «Грозний»!", - сказав в ефірі програми «Ваша Свобода» російський політичний експерт Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Після військової катастрофи в Сирії, де загинуло кілька сотень російських військовослужбовців, які там виконували роль, як і в Україні, «ввічливих чоловічків», «їхтамнєтов», Путін зник на два тижні. Це була дуже серйозна поразка для нього. Так само, як зник на два тижні після вбивства Нємцова і конфлікту між ФСБ та Кадировим. Він повернувся знову зі зміненою тактикою. Його послання з неймовірним ступенем ядерного шантажу Заходу, серія його інтерв’ю російським і західним журналістам, де він з насолодою розповідає, як особисто завдаватиме ядерного удару по супротивниках Росії… І ось це вбивство.

Він хотів спровокувати саме цю реакцію Великобританії і Заходу, яку й отримав. Йому потрібно зараз вкрай загострити відносини із Заходом і рівень Холодної війни на межі ядерного конфлікту. Невдоволення серією поразок, усі його геополітичні ідеї зазнали краху, особливо після поразки в Сирії вся квазіфашистська, як її називають, патріотична частина суспільства виступила проти Путіна, наприклад, ідеолог російського фашизму Дугін (Олександр Дугін, російський діяч націонал-більшовицького спрямування, виступає за перетворення Росії на наддержаву шляхом поглинення країн-сусідів, що колись належали до Російської імперії – ред.), який вихваляв Путіна, а після поразок просто розмазав його по стінці… Треба було щось протиставити цим настроям, об’єднати оточення, підтримати в ньому такі фашизоїдні настрої.

Захід уже своє відлякався. Лякатися далі – це поступатися Росії у всьому. Умови, які висуває Путін, – це «нова Ялта», «повне моє домінування на пострадянському просторі». Захід таких умов ніколи не прийме."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...