Хіти тижня. "Ти забув Майдан! Перефарбувалося швидко г**но": З'явилося відео, як "евробляхери" "спіймали" Гаврилюка

У мережі показали бійку між нардепом від "Народного фронту" Михайлом Гаврилюком і учасниками акції протесту автомобілістів на єврономерах.

Відео інциденту, який стався під станами Верховної Ради, опублікував в Facebook журналіст Василь Крутчак, передають Патріоти України.

"Ти забув Майдан! Ти забув все! Ти сюди прийшов голо*опий! Перефарбувалося швидко г**но. Ми на Майдані разом стояли", - кричали учасники протесту.
Чоловіки змушували нардепа повернутися на роботу в парламент і проголосувати за закон. Його оточили і не давали пройти, при цьому штовхаючи і звинувачуючи у зраді.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...