Хіти тижня. У мережі розповіли про українських бійців, які загинули від вибуху у бліндажі

13 березня на позиціях українських військових біля села Невельське, Донецької області у бліндажі вибухнула граната. Через вибух двоє бійців загинули та один отримав поранення.

Від вибуху гранати загинули воїни 57-ї ОМПБр Віталій Люшняк і Едуард Бершадський, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.нет.

Люшняк Віталій Олегович - старший солдат, військовослужбовець 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57 ОМПБр. Народився в селищі Ятрань Новоархангельського району Кіровоградської області.

Бершадський Едуард Валентинович - старший солдат, військовослужбовець 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57 ОМПБр. Народився у Кропивницькому Кіровоградської області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...