Хіти тижня. Український розвідник зробив несподіване припущення в справі Рубана

Рубан виявився дуже зручною фігурою в політичних умовах, коли у президента дуже багато проблем, зазначає Маломуж...

Микола Маломуж

Колишній глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж в інтерв'ю "Апострофу" заявив, що справу затриманого керівника центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана було винесено на публіку занадто рано, тому що було необхідно інформаційно перекрити політичні проблеми влади, передають Патріоти України.

На думку Маломужа, Рубан не зміг би здійснити операцію з перевезення зброї самостійно, тому необхідно було не поспішати, а надати інформацію про всіх виконавців і організаторів з чіткими доказами.

"Попередні дані говорять про те, що Рубан був пов'язаний з представниками спецслужб, можливо, Міноборони. Просто Рубан виявився дуже зручною фігурою для розробки тієї версії, яка була озвучена СБУ. Особливо в цих політичних умовах, коли у президента дуже багато проблем, тому інформаційно було вирішено перекрити ці проблеми", - стверджує Маломуж.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...