Хіти тижня. Українців попереджають про поступове зменшення розмірів пенсій

Через великий дефіцит коштів у Пенсійного фонду України розміри пенсій в солідарній системі будуть постійно скорочуватися, протягом найближчих 2 - 3 років в середньому на 10%.

Про це заявив глава Нацкомісії з питань цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв, передають Патріоти України.

«Діюча зараз в Україні солідарна система приречена на те, що її обсяг буде постійно скорочуватися. Зараз у нас мінімальна пенсія становить тисячу чотириста тридцять п'ять гривень при мінімальній заробітній платі в 3700 гривень. Тобто мінімальна пенсія становить 30% від мінімальної зарплати. При цьому мінімальна заробітна плата буде і далі зростати, а в умовах солідарної системи розмір мінімальної пенсії буде постійно зменшуватися. Зараз це 30%, а в майбутньому, через два - три роки це буде 20%. Тому, якщо людина розраховує на солідарну систему, то вона буде ще біднішою», - повідомив Тимур Хромаєв.
Джерело: Антикор
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...