Хіти тижня. "Выборы, выборы, кандидаты п*дары": Українців повеселив проголосований бюлетень з ОРДЛО

У мережі показали бюлетень для псевдовиборів в так званій «ДНР», який невідомий виборець зіпсував, вписавши ім'я власного «кандидата» на посаду «голови республіки».

Фото опублікували в спільноті "Нова Горлівка" в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

На фото видно, що житель окупованого населеного пункту хотів би бачити на «головному посту» американського актора Чака Норріса.

У коментарях до фото деякі користувачі підтримують анонімного виборця і згадують про Дарта Вейдера, який балотувався в Україні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...