Хіти тижня. Вбивство "Сармата": Спливли несподівані деталі про двох затриманих (фото)

Двоє із затриманих у справі про вбивство в Бердянську активіста і ветерана АТО Віталія "Сармата" Олешка, можливо, причетні до поліції Маріуполя.

Віталій "Сармат" Олешко

Про це на своїй сторінці в Facebook пише колишній глава добровольчого батальйону ОУН Леонід Литвиненко, передають Патріоти України.

За його словами, він впізнав затриманих на фотографіях. Як стверджує Литвиненко, одного з них він бачив спілкуючимся з поліцейськими в приміщенні ізолятора тимчасового тримання в Маріуполі в 2017 році.

Інший, зазначає Литвиненко, був у формі маріупольських поліцейських і в складі конвою двічі вивозив його з СІЗО: "один раз на суд, другий раз на ІТТ (на так звані слідчі дії, насправді на вибивання показань)".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...