Хіти тижня. Відомий український лікар повідомив про підготовку терористів "ДНР" до наступу

Проросійські бойовики у Новоазовському районі окупованої території Донеччини готуються до запеклих боїв. У зв’язку з цим окупаційні сили розпорядилися виділити в "резерв для поранених військовослужбовців" 50 ліжок.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав український лікар, засновник проекту "Колаборанти, що бувають в Україні" Олександр Чернов, передають Патріоти України.

Він уточнив, що відповідний наказ надійшов з "МОЗ ДНР" у Новоазовську центральну районну лікарню, яка розрахована всього на 140 ліжок. Чернов зазначив, що за останні 3 роки для проросійських бойовиків жодного разу не виділялося більше 20 ліжок.

"Окупаційна влада серйозно готується до наступу (свого чи нашого?). На цьому тижні чекають масштабну "інспекцію" по лінії "госпітальної медицини" з "консультантами" з РФ! Сьогодні на єдиному морському курорті ОРДЛО – селищі Сєдове вперше з 2014 року вже була солідна медкомісія з Новоазовська: також у її складі донецькі і ростовські "військові лікарі", – розповів український лікар.

"Відвідали місцевий ФАП, були в холі музею ім. Сєдова – його розглядають як один з варіантів польового госпіталю при "завалі" поранених орків!", – додав Чернов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...