Хіти тижня. "Вона відчуває, що її незабаром можуть заарештувати і суспільство дізнається про нові подробиці в її справі", - психолог про Надію Савченко

Останні виступи та заяви народного депутата Надії Савченко говорять про те, що вона знаходиться на межі зриву.

Надія Савченко

Про це повідомляє "КП в Україні" з посиланням на відомого київського психолога, не називаючи його імені, передають Патріоти України.

Так, у фахівця запитали, про що може свідчити часте згадування Савченко епізоду свого повернення в Україну. "Три роки тому, коли ви мене зустрічали після звільнення, тоді ви мені дарували квіти. Але тоді я вам сказала: сьогодні ви мені даруєте квіти, а завтра може вийти так, що закидаєте камінням. Я до цього готова", - заявляє нардеп.

За словами психолога, якщо людина неодноразово повторює подібні фрази, це дійсно може свідчити про внутрішню вину людини і її бажання виправдатися. "Звичайно, провини може і не бути. Але очевидно - політик чогось побоюється, відчуває, що її незабаром можуть заарештувати і суспільство дізнається про якісь нові подробиці в її справі. Звідси нескінченне зациклення на фразі, яка, на її думку, може стати психологічним захистом", - говорить фахівець.

Також він зазначив, що у Савченко помітні ознаки нестабільного поведінки. "Вона на межі зриву. Надія намагається виглядати різкою і рішучою при всьому своєму інфантилізмі: наївному підході і невмінні своєчасно приймати продумані рішення", - говорить фахівець.

Також психолог зазначив, що Савченко не вміє грати в підкилимні ігри. "Савченко боєць тільки тоді, коли треба взяти шашку і побігти вперед. Тому її збиває цей стрес і робить їй ще гірше. Результат - те, що ми чуємо в її нескладних виступах", - упевнений він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...