Хіти тижня. "Все пропало!": Кремль відступає з Сирії, - російська журналістка

Президент Російської Федерації Володимир Путін відступає в Сирії, тому що не хоче великої війни.

Про це у своїй колонці на "Ехо Москви" пише російська журналістка Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

За її словами, коли постає проблема реальної військової конфронтації, Кремль відступає. "І це дуже важливо, тому що, скажімо, якщо ми це порівняємо з військовими режимами початку 30-х років, ось, скажімо, Адольф Гітлер, він ніколи не відступав. Коли він мілітаризував Рейн, коли він робив аншлюс Австрії, коли він намагався відгризти шматок Чехословаччини і відгриз, він не хотів війни теж, він сподівався, що йому все це вдасться відгризти мирним шляхом. Але він не блефував. Якби виявилося, що потрібна для цього війна, він би почав цю війну, як він, врешті-решт, почав війну в 39-му році в Польщі", - зазначила вона.

У той же час Латиніна підкреслила, що три випадки - Дейр-ез-Зор, Дума і ізраїльська атака - вказують на те, що Москва блефує. "Росія не хоче війни. Володимир Володимирович розуміє, що маленька переможна війна, вона хороша тільки на екрані телевізора. Вона не буде ні маленькою, що не переможною... І це дуже показова річ, тому що коли ви займаєтеся шантажем, коли ви намагаєтеся грати із себе країну-ізгоя, то дуже важливо не блефувати. А зараз видно, що Путін моргає. Кожен раз, коли йому трапляється не Обама (екс-президент США Барак Обама, - ред.), кожен раз, коли йому трапляються люди, які готові, дійсно, воювати, зокрема, в даному випадку - Нетаньяху (прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, - ред.), в іншому разі - Трамп (президент США Дональд Трамп, - ред.), то, виявляється, що Путін моргає", - підсумувала вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...