Хіти тижня. Все ще примадонна: Алла Пугачова викликала фурор на вечорі в честь Ігоря Ніколаєва

Справа в тому, що переважну більшість своїх найбільш хітових пісень композитор написав саме для Алли Борисівни.

Головною зіркою російського шоу «Сьогодні ввечері», яке було присвячене 40-річчю творчості відомого співака і композитора Ігоря Ніколаєва, стала Алла Пугачова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Справа в тому, що переважну більшість своїх найбільш хітових пісень композитор написав саме для Алли Пугачової. Тому немає нічого дивного в тому, що саме примадонна російської естради стала головною зіркою даного творчого вечора. Крім цього, під час телепередачі ведучий і його учасники згадували випадки з творчого життя Ніколаєва і Пугачової, а також інших зірок 80-х років.
«Звичайно, одним з головних досягнень Ніколаєва як пісняра можна вважати кращі хіти Пугачової - починаючи з любовних балад "Паромщик" і "Айсберг" і закінчуючи потужним висловом на тему екології та пацифізму "Розкажіть, птахи". Кілька тижнів тому Ніколаєв опублікував відео, на якому Алла Борисівна плаче, слухаючи цю пісню. У студії Максим Галкін пригадав цей момент, а Примадонна пояснила, що це така велика і пронизлива пісня, що вона не могла стриматися», - зазначають журналісти.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...