Хіти тижня. Вторгнення позаземної цивілізації? - У Британії під час грози з неба впав невідомий предмет (відео)

ЗМІ нагадали своїм читачам про фільм "Війна світів", знятий за романом британського письменника Герберта Уеллса. Там інопланетні загарбники з Марса висаджуються на Землю саме під час грози.

Під час грози, яка пронеслася над британським містом Бріджуотер, з неба стрімко впав невідомий предмет. Він звалився одразу після удару блискавки. Аномалію відобразила на відео Меган Тейлор, місцева жителька, передають Патріоти України.

Відео викликало зацікавлення у користувачів у всьому світі. Думки розійшлися - хтось запевняє, що це лише птах, інші переконують, що таких великих птахів не буває.

ЗМІ нагадали своїм читачам про фільм "Війна світів", знятий за романом британського письменника Герберта Уеллса. Там інопланетні загарбники з Марса висаджуються на Землю саме під час грози.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...