Хіти тижня. "Ихтамнет": Як розважається в Луганську підполковник Генштабу РФ (відео)

Журналіст показав, як російський офіцер відкриває шампанське прямо за кермом в окупованому Луганську.

Олександр Сазонов

Російські офіцери в Луганську щосили розважаються. Про це в своєму телеграм-каналі написав журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Російські офіцери в Луганську зовсім розпустилися: не ховаються, зависають з гостинними луганськими жінками і стають небезпечними для місцевих перехожих", - написав він, додавши, що росіяни п'ють прямо за кермом службових авто.

На доказ Цаплієнко призводить відео розпивання шампанського підполковником ГУ Генштабу ЗС РФ Олександром Сазоновим в авто. За даними журналіста, Сазонова у вересні 2018 року на ротаційній основі відправили в "ЛНР" керувати оперативною групою російських офіцерів "Луганськ".

За даними української контррозвідки, коло завдань цієї групи небезпечно широке, додає журналіст. У нього входить дезорганізація роботи тилу, з'єднань і частин ЗСУ, знищення або виведення з ладу елементів системи управління українськими військами. Крім того, група "Луганськ" займається наведенням засобів ураження на критично важливі об'єкти ЗСУ, проведенням дезінформаційних акцій серед складу ЗСУ. Також Сазонову і його групі доручили проведення розвідувально-підривних спеціальних заходів - диверсію і саботаж.

Цаплієнко додав, що Олександр Сазонов отримує зарплату в Москві, у військовій частині №45807 (Центральний Апарат ГУ Генштабу ВС РФ). Його ставка на території Росії становить приблизно 80 тисяч рублів на місяць (35 тисяч грн). "Під час відрядження на окуповану територію підполковник має шанс отримати втричі більше", - підкреслює журналіст. При цьому під час свого відрядження Сазонов вважав за краще "стрілянину з шампанського в компанії привітною жінки", - говорить Цаплієнко.

"За що, думаю, військовослужбовці українських Збройних Сил йому дуже вдячні. А на відео ви можете на власні очі побачити, як в Луганську проводять свій час російські окупанти. З дівчатами, машинами і шампанським", - зазначив він.

Треба відзначити, що, за даними документів Сазонова, поширених у ЗМІ, підполковник одружений.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: