Хіти тижня. За крок до нової війни? - Відео величезної колони російських військових в Інгушетії налякало мережу

​Ситуація на Північному Кавказі Росії стає ще більш вибухонебезпечною для Москви: в інтернеті опубліковано відео величезної колони бронетехніки і армійських автомобілів російських військових, які рухаються в бік Інгушетії.

Очевидці показали відео величезної колони бойової техніки на кордоні Дагестану і Чеченської Республіки - кадри були зняті на камеру мобільного телефону під час руху автомобіля уздовж військових, після чого їх опублікували в мережі, передають Патріоти України.

Показавший відео користувач заявив, що Москва стягує військових і бронетехніку для розгону мітингу в столиці Інгушетії, де люди протестують проти передачі частини інгушської землі Чечні.

На опублікованому відео видно, що кілька десятків одиниць військової техніки і солдатів стоять уздовж дороги - в колоні безліч вантажних автомобілів, а також БТРів.


При цьому росіяни в соціальних мережах налякані тривожної обстановкою на Кавказі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...